Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Cum livram?

Cum livrăm?
Orice comanda plasata pe www.tehnoplastbacau.ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei.

Durata Livrarii
Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile), distanta de livrare si modul de transport ales de Cumparator.

Derularea Comenzii:
•    Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, verificati disponibilitatea produsului, chiar in pagina de prezentare a acestuia sau la telefon.
•    Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare. In mod exceptional, site-ul www.tehnoplastbacau.ro poate prelua comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare;
•    Confirmarea comenzii - un reprezentant de vanzari www.tehnoplastbacau.ro va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa in cazul in care exista probleme in legatura cu produsele din comanda Dumneavoastra;
•    Livrarea comenzii - produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare in maxim 48 ore de la confirmarea comenzii si a platii.

Modalitati de livrare:
Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid pretul fiind stabilit in functie de greutatea coletului.

 

Livrarea produselor
Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, in unele cazuri va vom expedia produsele cu un ambalaj suplimentar.


Conditii speciale
In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari www.tehnoplastbacau.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.TehnoPlast srl © 2015.

Powered By OpenCart.