Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.
Pentru folosirea in bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atentie a termenilor si condiţiilor.
Proprietarul işi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Definiţii:
Societatea care deţine şi administreaza site-ul www.tehnoplastbacau.ro, este denumită Proprietar.
Persoana fizică sau juridică care comandă şi achizitionează produse prin intermediul site-ului www.tehnoplastbacau.ro, este denumită Client.

Adresa web ( www.tehnoplastbacau.ro), va fi denumită generic site-ul www.tehnoplastbacau.ro.

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informatii care se găsesc pe site-ul www.tehnoplastbacau.ro, vor fi denumite in continuare conţinut.

Drepturi de autor:
Intregul conţinut al site-ului  www.tehnoplastbacau.ro este a Proprietarului şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor.
Folosirea fără acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului www.tehnoplastbacau.ro de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conţinutului.Securitatea datelor personale şi a informatiilor:
Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite numai de Proprietar în scopul declarat al acestui site.
Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate şi în nici un caz nu vor fi furnizate unei terţe părti.
Proprietarul nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Declinarea responsabilităţii:
In eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Proprietarul işi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.
Valoarea maximă a obligaţiilor Proprietarului, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare, este valoarea sumelor încasate de Proprietar de la clientul respectiv.

Modalitati de plata:
Plata produselor se va efectua in avans prin transfer bancar in contul RO21BPOS04002950268ROL01 deschis la BANCPOST Sucursala Bacau pe baza comenzii primite pe e-mail.

Pretul afisat este fara TVA-24%

Termene de livrare:
Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastră, în mod normal se încadrează între 24 ore şi 48 ore, din momentul înregistrării comenzii pe serverul gazdă a site-ului si a confirmarii platii produselor comandate. În condiţii speciale ,societatea işi asumă dreptul de a mări timpul de livrare.
Taxe suplimentare: Preţul produsului, cel afisat pe site, este si preţul plătit de client la care se adaugă taxele de transport in functie de cantitatea comandata.
Proprietarul nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumparărea produsului.


Fraudă:
ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ŞI VA PUNE ÎN MISCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.
 TehnoPlast srl © 2015.

Powered By OpenCart.